I bet u can’t answer them

This puzzle is called ‘Lateral Thinking’…

Just Check This Out !!!!
Scroll down slowly and be honest to yourself.

man
1. ————
board

Ans. = man overboard

stand
2. ————
i

Ans. = I understand

OK?…. Got the drift? Let’s try a few now and see how you perform?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

4. r
road
a
d

Ans. = cross road

5. cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle

0
6. ————
M.D.
Ph.D.

Ans. = two degrees below zero.

knee
7. ————
light

Ans. = neon light (knee-on-light)

ground
8. —————
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

9. he’s X himself

Ans. = he’s by himself

10. ecnalg

Ans. = backward glance

11. death ….. life

Ans. = life after death

12. THINK

Ans. think big !!

And the last one is real good…………

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb….

Ans. long time no ‘C’ (see) !!

Tagged
Also check these posts